Samsung baš ne ume da sačuva informacije o svojim novim telefonima, otkriveno sve o Galaxy S23 seriji

od strane | jan 18, 2023 | Tech | 0 Komentara


18.01.2023 10: 48 |

Mobile

Samsung baš ne ume da sačuva informacije o svojim novim telefonima, otkriveno sve o Galaxy S23 seriji

Kako stvari stoje malo ko će se radovati premijeri Samsung Galaxy S23 serije, jer je manje-više sve oko novih telefona poznato. Da li se Samsung ne trudi previše da sakrije izgled i novotarije oko svoja nova tri modela, ili je u pitanju splet nesrećnih okolnosti verovatno nikada nećemo saznati.

U svakom slučaju, nove informacije koje su odnedavno dostupne on-line otkrivaju izgled i detaljne specifikacije S23 i S23+ modela. Zvanični press renderi su odavno procureli, tako da je malo šta ostalo mašti na volju, a današnje novosti samo potvrđuju ono što smo već videli za S23 i S23+, piše Winfuture.

SamsungS23render.jpg

Jaje i malo veće jaje

Oba modela izgledaju identično i imaju zaobljeniji dizajn od Galaxy S23 Extremely, koji ima četvrtastiji dizajn u stilu Galaxy Show serije. Međutim, nije u pitanju samo dizajn, S23 i S23+ će takođe deliti veći deo specifikacija i uglavnom će se razlikovati u pogledu veličine ekrana, memorije, kapaciteta baterije i brzine punjenja.

Galaxy S23 i Galaxy S23+ imaju svaki Infinity-O ekran od 6,11 i 6,6 inča sa malom okruglom rupom za prednju kameru. Rezolucija je 2340×1080 piksela za oba modela, odnosno Beefy HD+, iako je gustina piksela malo drugačija zbog različitih veličina ekrana: 425 ili 393 piksela po inču.

SamsungS23.jpg

Oba panela rade na 48 attain 120 Hz, a brzina osvežavanja se dinamički prilagođava kako bi se obezbedio nesmetan prikaz u svakom trenutku. Svaki ekran ima Corning Gorilla Glass Victus 2 zaštitu, tako da bi trebalo da budu u velikoj meri imuni na ogrebotine i udarce.

Tabela sa specifikacijama je ispod, pa možete proveriti sve što vas interesuje.

Spec.jpg

Izvor tvrdi da S23 i S23+ neće imati slot za microSD karticu za proširenje skladištenja, ali će imati dva fizička slota za SIM kartice i podršku za eSIM. S23 i S23+ takođe neće imati 3,5 mm priključak, ali ćete dobiti ultrazvučne skenere otiska prsta na ekranu za biometrijsku autentifikaciju.

Pored toga, izvor tvrdi da će oni koji unapred rezervišu S23/S23+ od pojedinačnih prodavaca u pojedinim zemljama imati mogućnost da kupe telefon sa duplim skladištem po istoj ceni. Dakle, ako kupite varijantu Galaxy S23 od 128 GB, dobićete model od 256 GB bez dodatnih troškova. A ako kupite vrhunski model, plaćate cenu „sledeće manje verzije“.

SamsungS23plus.jpg

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs