Samsung Galaxy S23 biće predstavljen početkom 2023.

od strane | nov 28, 2022 | Tech | 0 Komentara


28.11.2022 14: 08 |

Mobile

Samsung Galaxy S23 biće predstavljen početkom 2023.

Tekuća 2022. godina se bliži kraju. Tokom godine na izmaku smo imali prilike da vidimo neke zaista sjajne modele mobilnih telefona iz asortimana kompanija: Samsung, Apple, vivo i drugih poznatih marki. Sada je došao trenutak da se pripremimo za izlazak sledeće velike stvari na sceni mobilnih telefona i naoštrimo čula za dolazak Galaxy S23 serije o kojoj se već uveliko priča.

Najnovije informacije koje pristižu fashion nas, sugerišu da će Samsung Galaxy S23 serija biti predstavljena početkom februara sledeće godine. Ovakav tajming ostaje u skladu sa dosadašnjom praksom ovog proizvođača da objavljuje nove modele u prvom tromesečju svake godine. Samsung će promociju održati u San Francisku, SAD. Prvi nagoveštaji daju povoda očekivanju da će promociju nove Galaxy S23 serije pratiti prilično veliki događaj, pošto smo konačno izašli iz COVID-19 pandemije.

Na žalost, izvori ne navode tačan datum kada će se događaj održati, osim da je vreme događanja februar iduće godine. Sigurno je da će u skorijem periodu biti dostupno više konkretnijih informacija o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti.

SamsungGalaxyS22Ultrakamera.jpg

Galaxy S23 je dizajniran kao prilično uzbudljiv, novi mobilni telefon. Osnovni model će zapravo biti diskretna nadogradnja prethodne generacije, dok će prava zvezda biti Galaxy S23 Extremely varijanta imajući u vidu da će dobiti 1 inč veliki senzor maksimalne rezolucije 200 MP sa radnim režimom od 50 MP. Nove Galaxy S23 telefone će redom pokretati Sanpdragon 8 Gen 2 procesori.

Na žalost, neće biti nekih drastičnih izmena u pogledu dizajna, ali za utehu je da Galaxy S22 već sada izgleda odlično, tako da se u pogledu dizajna nema šta zameriti vrhunskoj liniji Samsung telefona.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs