Samsung Galaxy S23 Ultra otpakivanje

od strane | feb 3, 2023 | Tech | 0 Komentara


03.02.2023 15: 08 |

Cellular

Samsung Galaxy S23 Ultra otpakivanje

Provereno dobar recept, provereno dobar dizajn, uz male izmene je recept koji godinama unazad Apple koristi i koji, svidelo se to nekome ili ne, ima dobar prijem kod publike. Dizajn Samsung Galaxy  S serije je u poslednje tri godine, sa S21 dostigao jedan prepoznatljiv nivo, pa su suptilna unapređenja ono što Samsung sa svojim novim telefonima cilja.

Pored S23 i S23+, S23 Ultra je telefon koji je praktično najveća unapređenja doživeo na polju glavne kamere i za nas, mnogo bitnije – čipseta. Nema više priče zašto njima ovo a nama ono – konačno je ta priča okončana, Snapdragon 8 Gen 2 je sada za ceo svet. Sve na novom telefonu je premijum – od ojačanog aluminijuma od kojeg je napravljen ram telefona, attain Gorilla Glass Victus 2 zaštite staklenih površina napred i nazad.

Prepoznatljiv četvrtasti izgled, i olovka, nekada rezervisani za Exhibit seriju danas krase premijum ponudu kompanije Samsung. Ali, iako tako ne deluje na prvi pogled, unapređenja kod novog modela su itekako prisutna. Primera radi, kapacitet baterije jeste ostao na 5.000 mAh, ali je novi čipset, bar po specifikacijama 40% efikasniji od svog prethodnika Ovo znači da bi Samsung Galaxy S23 Ultra konačno mogao da vrati autonomiju baterije na 2 dana, što je nekada bilo podrazumevano za Exhibit modele. I ukoliko naša testiranja potvrde ta predviđanja, imaćemo itekako dovoljno razloga za zadovoljstvo.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs