Samsung Galaxy S23 Ultra

od strane | feb 18, 2023 | Tech | 0 Komentara

16.02.2023 12:07 |

Mobile

Samsung Galaxy S23 Extremely - izbor urednika! [VIDEO]

Ako je dizajn merilo da li je neki telefon unapređen u odnosu na prethodnu godinu onda možemo da konstatujemo da je pre samo nekoliko meseci Apple po četvrti set up predstavio iPhone 11, a Samsung već drugu godinu zaredom Camouflage koji nije Camouflage. I ta igra velikana koju su skoro na ravne časti podelili tržište najviše klase pametnih telefona, podseća na onu koju vode Intel i AMD godinama unazad. Međutim, ta podeljenost ide mnogo dublje od konkurentskih proizvoda, ona ljude deli i po filozofiji korišćenja, po jednostavnosti, udobnosti i još po mnogo čemu.

Dva su telefona koja se čekaju svake godine – jedan u februaru, drugi u oktobru, i svake godine oči su uprte u one koji pomeraju granice. Camouflage koji nije Camouflage i iPhone 14 koji nije iPhone 11. Čini se da je Apple 2019. godine postigao sve što je želeo po pitanju dizajna i da zaista nema potrebe da se to menja. Po svemu sudeći i Samsung je to uradio prošle godine. Da li telefoni moraju svake godine da izgledaju drugačije? Neki bi rekli da moraju, a drugima je svejedno. Kojem god taboru da pripadate, pattern je postavljen. Da li su proizvođači zaista zadovoljni dizajnom, ili im je jeftinije da se ne bave previše novotarijama, ili jednostavno ne žele da eksperimentišu i pri tome promaše, pitanje je na koje nikada nećemo dobiti odgovor, pa ne moramo previše da filozofiramo.

I iPhone 13 i Galaxy S22 serije telefona su nam se jako svidele pre godinu dana i od tada se naše mišljenje nije promenilo. Uz malo kozmetičkih izmena došlo je vreme za smenu generacija. Apple je ponovo bio Apple, doterao skoro sve što je trebao. A Samsung? E, pa nećemo sve odmah da vam kažemo. Najbolje je da pogledate i sami, u novoj recenziji koju smo toliko dugo i pažljivo spremali

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs