Samsung Galaxy S23 za Evropu će imati specijalnu bržu verziju Snapdragon 8 Gen 2

od strane | nov 17, 2022 | Tech | 0 Komentara


17.11.2022 09: 54 |

Mobile

Samsung Galaxy S23 za Evropu će imati specijalnu bržu verziju Snapdragon 8 Gen 2

Politika kompanije Samsung je da za Evropu i još pokoje tržište umesto Snapdragon u svoje flagship modele smešta svoj Exynos čipset. Da se razumemo, razlike nisu velike, ali postoje i ogledaju se u potrošnji, performansama i obradi slike, što smo videli u praksi. Zbog toga korisnici širom sveta negoduju jer Samsung pod istim imenom prodaje praktično dva različita telefona.

Ukoliko ste se ponadali da će to da se promeni, deluje da imate sreće. Ili bar tako kaže Ice Universe, poznati insajder. Ne samo da neće biti Exynos čipseta u novoj S23 seriji, već će Qualcomm imati specijalnu „namunjenu“ verziju svog najjačeg čipseta samo za premijum Samsung telefone.

Breaking!
The most effective second for European customers has arrived.
The European version of the Samsung Galaxy S23 series is confirmed to make employ of the Snapdragon 8 Gen2, and it is miles a excessive-frequency version exclusive to Samsung. Please devour it. pic.twitter.com/w6DqCdH30b

— Ice universe (@UniverseIce) November 16, 2022

Da ne bude da se radi o pustim željama, Ice Universe je okačio i nekoliko slika iz GeekBench take a look at programa gde se vidi da Galaxy S23 Ultra sa 8 GB RAM-a dobacuje attain 1.504 poena u single core i 4.580 poena u multi core testu. Testovi pokazuju da juče zvanično prikazani Snapdragon 8 Gen 2 umesto na 3,2 GHz radi na 3,36 GHZ na svom najbržem Cortex X3 jezgru u Samsung verziji čipseta, dok su frekvencije ostalih sedam jezgara nepromenjene. Ono što ostaje da se proveri je da li će 160 MHz više zaista značiti u svakodnevnoj upotrebi, ili će to biti samo jedna lepa stavka u reklamnoj kampanji za kompaniju Samsung.

Pre neki dan su se pojavile i prve nezvanične slike koje je napravio S23 Ultra, prošlog meseca o kamerama i bateriji, a verujemo da će attain februara naredne godine „cureti“ još mnogo sličnih informacija.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs