Samsung ponovo proziva Apple korisnike u reklami: Samo vi čekajte savitljive telefone

od strane | nov 5, 2022 | Tech | 0 Komentara


Samsung ponovo proziva Apple korisnike u reklami: Samo vi čekajte savitljive telefone

Ovoga puta nova Samsung reklama provocira Apple i činjenicu da njihovi korisnici čekaju da ova kompanija predstavi svoj savitljivi telefon, iako Samsung ima već četvrtu generaciju svojih modela.

Apple korisnici su predstavljeni kao neko ko živi u zazidanoj bašti, u kojoj čekaju savitljive telefone, koji se nalaze odmah sa druge strane. Oni će u nekom trenutku stići, ali morate da čekate, prenosi GSMArena.

Korejski tehnološki gigant očekuje da će Apple predstaviti svoje savitljive telefone tek za dve godine, što im daje više nego dovoljno vremena za kvalitetne prozivke na njihov račun. Po svemu sudeći, kada Apple odluči da predstavi savitljivi iPhone, Samsung će imati Fold6 i Filp6 telefone, koji su i sada dobri, a za dve godine će verovatno biti mnogo otporniji i kvalitetniji.

Sa druge strane, neki od izveštaja sugerišu da će Apple izbaciti savitljivi iPad, a ne iPhone, što nije nemoguće s obzirom na to da ova kompanija ne sluša nikog drugog.

Sa druge strane ne treba zaboraviti da je Samsung pre nekoliko godina napravio reklame u kojima je ismevao Apple zbog izbacivanja 3,5 mm džeka za slušalice, da bi i oni to sami uradili sa Show10 generacijom telefona.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs