Samsung S23 dodaci pretvaraju vaš telefon u profi fotoaparat

od strane | mar 20, 2023 | Tech | 0 Komentara

Novi dodaci su predstavljeni na nekoliko svetskih tržišta za Samsung S23 telefone, kako bi njihovi vlasnici maksimalno iskoristili potencijal odličnih kamera novih telefona.

Zvanični Samsung Camera Grip i Slim Tripod su fokusirani na bolju ergonomiju i eliminisanje potresa tokom slikanja i snimanja videa. Za oba dodatka potrebna je neka od Gadget futrola (koje se prodaju kod nas), a dodaci se jednostavno povezuju na specijalni konektor zadnje strane.

Samsung S23 Camera Grip

Novi Camera Grip donosi Bluetooth dugme za okidanje koje je odvojivo i deo za držanje koje transformiše telefon u nešto tradicionalniji oblik fotoaparata. Dodatak za rukohvat takođe ima skriveni stativ unutar nosača i okreće se tako da možete da namestite telefon na različite načine. Dodatak Camera Grip dolazi u jednoj beloj boji i već je naveden na zvaničnom Samsung sajtu Velikoj Britaniji, ali bez detalja o ceni.

Samsung S23 Camera GripSamsung UK

Slim Tripod

Drugi dodatak, kako mu ime sugeriše funkcioniše kao mini-stativ, omogućavajući vam da svoj Galaxy S23 telefon oslonite na njegove tri metalne noge. Možete ga koristiti i kao dodatak za vlogovanje kada se tri nogice skupe da formiraju dršku. Slim Tripod stativ dolazi u srebrnoj boji i košta oko 4.500 dinarana zvaničnom Samsung UK sajtu. Navedena cena ne uključuje Samsung Grip futrolu koja je potrebna za nove dodatke za postolje i košta još 6.600 dinara. Klasična Samsung Galaxy S23 Rugged Gadget i košta 6.999 dinara, a providna Gadget futrola 6.499 dinara i omogućavaju postavljanje telefona pod uglom.

Samsung S23 Slim TripodSamsung UK
Samsung S23 Slim TripodSamsung UK

S obzirom na to da su u pitanju jako interesantni dodaci, koji se očekuju uz premijum liniju proizvoda nadamo se da će ih Samsung uskoro uvrstiti i na naše tržište.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs