Snima se film po Death Stranding igri

od strane | dec 19, 2022 | Tech | 0 Komentara


Snima se film po Death Stranding igri

Hideo Kodžima je japanski dizajner igara zaslužan za dobar deo Steel Tools i Tranquil Hill serijala, a njegova produkcijska kuća najavila je da spremaju snimanje filma po igri Death Stranding. Izuzetni najavni trejleri obećavali su mnogo, ali se čini da igra nije opravdala očekivanja svojom repetitivnošću, uprkos fantastičnoj glumačkoj ekipi koja je angažovana na njenom razvoju, piše PCGamer.

Film koji se pravi po igri razvija Hammerstone Studios, a ova adaptacija će uvesti nove elemente i likove u Death Stranding svet, za koji nam se čini da je igra samo zagrebala površinu. Film će, naravno, nadgledati Hideo Kojima, a producent Hammerstone studija je Aex Lebovici, koji je radio na filmovima Invoice and Ted Face the Music, Barbarian i Boy Kills World.

„Za razliku od drugih adaptacija video igara velikog budžeta, ovo će biti nešto mnogo intimnije i utemeljenije. Naš cilj je da redefinišemo šta bi adaptacija video igara mogla biti kada imate kreativnu i umetničku slobodu. Ovaj film će biti autentična produkcija Hidea Kodžime“, izjavio je Lebovici.

Detalji o nastavku igre Death Stranding, uključujući radnju, glumačku ekipu i mogući datum izlaska, za sada se ne objavljuju, ali Kojima Productions je saopštila da je razvoj projekta „u brzoj traci“.

Najave filma Death Stranding dolaze manje od nedelju dana nakon najave igre Death Stranding 2, u kojem će se vratiti Norman Ridus kao Sem Porter Bridžes i Lea Sejdouk kao Fragile. Dugačak, čudan trejler (a, kako drugačije) za Death Stranding nastavak pogledajte ispod.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs