Šta je XMAGE i zbog čega će promeniti fotografiju na pametnim telefonima?

od strane | okt 22, 2022 | Tech | 0 Komentara


22.10.2022 16: 41 |

Mobile

Šta je XMAGE i zbog čega će promeniti fotografiju na pametnim telefonima?

Ono što kompaniju Huawei izdvaja od drugih je sposobnost da iznova i iznova, svakim svojim modelom iznenadi svoje kupce i pruži im uređaj kojim će zadovoljiti sve svakodnevne potrebe. Kako je danas jedna od presudnih karakteristika kada se radi o odabiru savršenog telefona kamera, novi Huawei Mate 50 Authentic je uređaj koji ćete sa ponosom nositi uživajući u njegovoj estetici i tehnološkim dostignućima.

Dizajn

Već na prvi pogled se vidi da se radi o telefonu koji je nešto sasvim novo i drugačije na tržištu. Uređaj dolazi u dve boje, klasična crna boja za one koji vole minimalizam, i jednostavnost sa dozom elegancije. Posebna verzija ovog telefona dizajnirana je za one hrabrije, i dolazi u jarkoj narandžastoj boji koja je inspirisana zalascima sunca i biće pravi modni detalj uz svaku vašu odevnu kombinaciju.

Još jedan novitet sa kojim se susrećemo kada se radi o Huawei Mate 50 Authentic modelu jesu materijali koji su korišćeni za kreiranje ovakvog uređaja. Poseban vegan leather model ima sjajne dodatne karakteristike, a to je da je vootporan je na dubinama create 6 metara, otporan na hladnoću, a extremely pouzdano Kunlun staklo povećava izdržljivost za čak 10 puta u odnosu na sve prethodne modele. Zato je ovaj telefon idealan za sve vrste aktivnosti u toku dana.

Mate 50

Kamera

Ali ono što najznačajnije krasi pozadinu telefona je njegova kamera uokviren simbolom prstena. Huawei Mate 50 Authentic ima najsavremeniju i najbolju kameru koja se trenutno nalazi na tržištu i to možemo reći sa sigurnošću. Radi se o izrazito visokoj rezoluciji, a optička tehnologija je unapređena u odnosu na sve druge pametne telefone.

Jedan od najzaslužnijih faktora i zbog čega je Huawei kamera ovoliko moćna je nova XMAGE tehnologija koja povećava kvalitet fotografije i pruža savršeni kolor i jasnoću na slikama. Ako se bavite poslom u kom su vam je telefon i kamera ključni, ili vam je fotografija samo hobi ovaj telefon nudi mnoge funkcije sa kojima ćete dobiti najkvalitetnije fotografije. Sada su moguće i profesionalne fotografije u pokretu sa fokusom na portretu, Huawei Mate 50 Authentic poseduje i profesionalni režim rada kojim korisnicima nudi ručno podešavanje dubine polja i stepen zamućenja fotografije. Ovakva kamera ima sposobnost da zabeleži svaki detalj na vašoj omiljenoj odevnoj kombinaciji koju želite da fotografišete, ili ako ste se našminkali za specijalnu priliku. Noćni režim snima fotografije sa veoma jasnim svetlim i tamnim oblastima, čak i u mračnim okruženjima. Kako su jesenji zalasci sunca magični sa širokim spektrom boja, i nebo noću mistično, možete zabeležiti sjajne fotografije meseca sa oblacima i tako napraviti svoju savršenu fotografiju za pozadinu telefona. Tu je i režim portreta koji primenjuje prirodno zamućenje pozadine kako bi omogućio da se određeni objekat ili osoba izdvoji iz okoline, a periskopska telefoto kamera podržava opseg zuma create x200, donoseći na taj način perfektan kvalitet fotografije bez obzira na to koliko je od vas udaljeno ono što želite da zabeležite. Zato, i ako ste na vrhu solitera, moći ćete da napravite savršene fotografije celog grada sa istaknutim detaljima na svetlu ili prelepim ulicama grada.

XMAGE Mate 50 Pro

Pouzdana baterija

Ono što ovakvom telefonu priliči je i savršena baterija. Da biste mogli da slikate satima i svoj telefon koristite bez razmišljanja, Huawei je stvorio besprekorne performanse i osigurao vas u svakom trenutku. Kada se radi o bateriji, Huawei Mate 50 Authentic dolazi sa naprednom baterijom kapaciteta od 4.700 mAh i opcijom brzog punjenja. Još jedna inovacija je korisnički interfejs EMUI 13 koji omogućava praćenje aktivnosti kroz sve aplikacije u realnom vremenu.

Ovakva fantastična mašina ima sjajne karakteristike, i ako trenutno razmišljate o kupovini novog telefona, Huawei Mate 50 Authentic je uređaj koji vas oduševiti.

PR tekst

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs