Video igre na koje treba obratiti pažnju u oktobru

od strane | okt 2, 2022 | Tech | 0 Komentara


02.10.2022 16: 04 |

Video games

Video igre na koje treba obratiti pažnju u oktobru

Oktobar je mesec kada tradicionalno izlazi veliki broj interesantnih video igara, a ovo je pet na koje, prema nama (mimo Scorn koji smo već zasebno najavili) treba obratiti pažnju. Naravno, dodajte i neke vašue ukoliko smo mi propustili.

Bayonetta 3

Ovo je akciona igra, nastavak dve kultne video igre iz trećeg lica u kojima vodite seksi nemilosrdnu ratnicu znanu kao Bayonetta i, jednostavno, seckate kroz protivnike upotrebljavanjem raznoraznih kombo poteza kako rukama, tako i vatrenim oružjem. Ludački stilizovana grafika, maštoviti nivoi, odlična priča i ekstremno zanimljiv gejmplej (ipak ovaj serijal dolazi od tvorca Devil Might perchance well well Yowl) obećavaju odličnu zabavu. Ovaj naslov izlazi pred sam kraj oktobra, 28. Ova video igra pojaviće se samo na Nintendo Switch konzoli.

Gotham Knights

Da da, znamo, superherojske video igre (osim Batman Arkham serijala) nikako ne ispadnu kako treba. Međutim, Gotham Knights bi mogao biti jedno prijatno iznenađenje. Možete da preuzmete ulogu jednog od četiri zaštitnika Gotama, Nightwing, Batgirl, Robin i Red Hood u situaciji kada Betmen više nije sa nama. Kriminal je na sve strane, a kombinacija glavne i sporednih misija, kao i ciklus dan (pripema za misije)/noć (borba sa podzemlje) izgleda zanimljivo i dodaje malo raznolikosti gejmpleju. Ovaj naslov moći ćete da isprobate od 21. oktobra. Gotham knights stiže na PC, PS 5 i Xbox Sequence X i S.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ko je igrao prvi Mario + Rabbids: Kingdom Battle, taj je sigurno veoma uzbuđen zbog skorog izlaska ove video igre koja će nam dopasti šala dvadesetog oktobra. Šarena taktička igra koju je uživanje igrati sa osmehom na licu donosi veoma komplikovan potezni gejmplej u stilu X-COM video igara (nemojte nas mrzeti zbog ovog poređenja o, okoreli fanovi) su stvarno jedno predivno iskustvo koje vam oberučke preporučujemo. Ovo je, inače, Nintendo Switch ekskluziva.

Victoria 3

Kad smo već pomenuli strategije, evo jedne od najboljih ogromnih strateških igara u stilu Evropa Universalis i Crusader Kings smeštena u začetak industrijskog doba pred izum automobila, uličnih svetiljki, vozova i drugih čuda modernog doba. Vodićete vašu odabranu naciju kroz devetnaesti vek obraćajući pažnju na ekonomiju i politiku kako biste postali najsnažnija država na svetu. Oni koje vole ovakav vid igara sigurno će voleti i Victoria 3 koja će se u prodaji naći 25. oktobra. Ova video igra dolazi samo na računare.

Yomawari: Misplaced within the Darkish

Za kraj tu je i jedna veoma šarmantna ali i veoma strašna horor igra iz ptičje perpektive koja ima pregršt stila i veoma interesantno izvođenje. Nalazite se u ulozi devojčice koja pokušava da otkrije svoju prošlost dok je sa svih strana napadaju duhovi. Možete ih oterati baterijskom lampom ili prekriti oči kako ih ne bi gledali. Možda ne zvuči preterano zanimljivo, ali izgleda sjajno, a dočekaćemo je 25. oktobra na PC, Nintendo Switch i PS4.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs