Xiaomi Mix Fold 2

od strane | okt 28, 2022 | Tech | 0 Komentara


28.10.2022 17: 37 |

Cell

Xiaomi Mix Fold 2 - Kako Xiaomi savija svoje telefone? (video)

Na take a look at smo dobili još jedan od telefona koji se, na našu veliku žalost neće prodavati kod nas, ali je savršen primer da vidite kako velike kompanije razmišljaju kada su u pitanju pametni telefoni naredne generacije. Predstavljamo vam Xiaomi Mix Fold 2.

U pitanju je druga generacija telefona koji se prodaje isključivo u Kini, ali eto, ponekad se poklope kockice i mi imamo ekskluzivnu priliku da vam ispričamo kako se Mix Fold 2 pokazao nakon desetak dana druženja.

Prvo, kao neko ko više od godinu dana unazad koristi telefone sa savitljivim ekranom, i to ove veće, moramo odmah da pohvalimo structure Mix Fold 2 modela. Naime, neki od nas lično vole velike telefone, i nikada nam nije predstavljao area da zarad udobnosti velikog ekrana pređemo preko glomaznog kućišta telefona. Ono što je kompromisno rešenje kod mnogih modela ovog tipa je prednji ekran. Proizvođači zarad nešto manjih ukupnih dimenzija imaju tendenciju da suze prednji ekran, tako da on postane vrlo nezgodan za korišćenje. A verujte mi, savitljive telefone ćete u većini situacija koristiti zatvorene. Njihove velike dimenzije su wisely-organized kada negde sednete da nešto na miru pogledate, dok ćete se za ovaj veliki structure retko odlučivati na ulici ili kada ste u pokretu.

Xiaomi Mix Fold 2 sklopljen deluje kao jedan potpuno normalan veliki moderni pametni telefon. Sa ekranom dijagonale 6,56 inča, i što je mnogo bitnije odnosom stranica 21:9, ukoliko ga ne pogledate sa strane, teško da biste uopšte pomislili da je u pitanju preklopni mannequin koji unutra krije skoro kvadratni 8-inčni ekran.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs