Xiaomi redefiniše klasu

od strane | okt 17, 2022 | Tech | 0 Komentara


17.10.2022 19: 55 |

Cell

Xiaomi redefiniše klasu - Redmi Buds 4 Pro bežične bubice (video)

Biranje bežičnih bubica u segmentu relativno povoljnih uređaja nije nimalo jednostavan zadatak.

Najpre, jer je u ponudi baš veliki broj modela nekih potpuno nepoznatih proizvođača za koje je možda moguće pronaći specifikacije, ali je realno teško pogoditi kako to zapravo radi u praksi i da li vas neće razočarati kada krenete da ih koristite.

Drugi razlog je što mnogi od tih modela moraju da uštede negde kako bi se uklopili u povoljan cenovni rang, pa se morate odreći neke od korisnih funkcija koje su odavno traditional na nešto skupljim lovely wi-fi bubicama.
Ovo drugo je zajedničko i za poznate brendove, što ste mogli videti i u nekim našim prethodnim testovima.

Ipak, ovog puta su nam se na testu našle jedne slušalice koje bi mogle promeniti stvari u ovoj klasi. U pitanju su Redmi Buds 4 Pro, a njihovo ime je zapravo zanimljivije nego što deluje. Redmi je kao što znamo brend Xiaomi-a koji se fokusira na povoljnije uređaje, pa je njegovo kombinovanje sa Pro oznakom interesantno jer implicira neke Pro mogućnosti za manje para.

I zaista, za 9.490 dinara, odnosno oko 80 evra na domaćem tržištu, Redmi Buds 4 Pro su možda i jedini model koji nudi aktivnu redukciju buke, kao i napredniji LDAC kodek pored standardnih SBC i AAC. Dakle, ovaj model je potencijalno sve što je većini korisnika potrebno, bez bitnih kompromisa, makar na papiru, ali hajde da vidimo kako to zapravo radi i šta realno dobijate.

Identical slušalice dolaze u ovalnoj kutiji za nošenje i punjenje koja je vrlo kompaktnih dimenzija, što nam se dopada jer je izuzetno praktična i staje i u mali džep na farmerkama i uspravno i vodoravno. Kutija je naravno plastična, ali je čvrstina vrlo solidna, pa nema nikakvog krckanja ili klimanja poklopca, što je zaista pohvalno za ovu klasu.

Opširnije

Izvor: Benchmark.rs