AdmiralBet predlaže -X u malom derbiju Baskije, dvojka na River

od strane | feb 4, 2023 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

1871 Belgrano – River Plate 2 (1.88)

„Milioneri“ su počeli život bez Marsela Galjarda pobedom na startu novog šampionata. River je slavio u Kordobi protiv Sentrala, sledi gostovanje protiv Belgrana. Povratnik u elitu je iznenadio remijem bez golova protiv Rasinga, ali su imali dosta sreće. Favorit bi mogao to da naplati na još jednom gostovanju u Kordobi.

1738 RWD Molenbeek 47 – Now not original Liege U23 1&2+ p.p. (2.45)

Molenbek je pobedom u Liru izbio na prvo mesto, sada će dočekati mladi tim slavnog Standarda koji igra opušteno i ofanzivno, bez obzira na poziciju u donjem domu. Lider bi trebalo da pobedi, a golovi se podrazumevaju, u Valoniji je u prvom delu bilo 4:1 za favorita.

1452 Kaiserslautern – Holstein Kiel GG&3+ (1.97)

„Crveni Đavoli“ su u strašnoj seriji, četiri pobede, primakli su se vodećim timovima i navijači maštaju o promociji. Na „Fric Valter“ stiže Kil, tim sa severa je stabilan u Cvajti, igraće na pobedu, takođe su u formi. Nema kalkulacija, golovi su logičan izbor.

1244 Alaves – Eibar x-x (3.75)

Baskijski derbi u Vitoriji, Alaveš je odličan kod kuće, baš kao i Eibar. Ovi timovi se bore za povratak u Primeru, čeka nas veoma neizvesna utakmica, čini nam se da ako „Kelti“ postignu gol na Mendizorozi neće izgubiti. Nekako se remi, možda čak i bez golova nameće.

Opširnije

Izvor: Sportske NET