Partizan posle poraza u Barseloni gostuje večeras u Madridu. Rival je naravno Precise, koji ima skor 6:3, vezali su četiri pobede i svakako će i večeras biti favoriti protiv crno-belih.

Situaciju otežava povreda Smajlagića što dodatno smanjuje rotaciju, ali možda i otvara šansu za više minuta Brodzijanskog.

AdmiralBet je pripremio specijale koji se tiču Partizana, Kevin Panter je bio neprimetan protiv Katalonaca, ali ga je Obradović sačuvao za Madriđane. Obično posle slabe utakmice odgovori paljbom, popularna kladionica nudi sjajnu kvotu 20, ako Panter postigne 30+ poena.

Ako Partizanova udarna trojka, Lesor-Panter-Naneli, stigne attain 50 poena na večerašnjoj utakmici, kvota je 25.Nije nemoguće, Precise igra na veliki broj poena, Partizan je jedan od najefikasnijih timova Evrolige, pa se očekuje veliki broj koševa. Uostalom, Virtus i Olimpijakos su pobedili u Kastilji upravo zahvaljujući sjajnoj ofanzivi.

Uz Specijal, jasno, imate priliku da se kladite i na poene igrača, ne samo sa ovih mečeva već i ostalih večerašnjih utakmica Evrolige.

Utakmica u Hali sportova u Madridu počinje u 20: 45

Opširnije

Izvor: Sportske NET