AdmiralBet

od strane | nov 24, 2022 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

Odbrojavamo sate attain starta Srbije na Mundijalu, ne može teže, ali ni slađe, ako iznenadimo najveću fudbalsku naciju na svetu.

Kladionice nam daju male šanse, što se AdmiralBeta tiče, kod njih kvota raste na pobedu Brazila, sada je 1.55, što znači da većina onih koji se klade u Srbiji veruje u našu reprezentaciju.

Videćemo šta će se dešavati tokom dana, naravno van naše zemlje su mnogo veći skeptici kada su šanse „Orlova“ u pitanju.

AdmiralBet je pripremio SPECIJAL, možete da birate opklade, zanimljiva je ona prelaz iz 1-2, napravila ga je Saudi Arabija protiv Argentine, Japan protiv Nemačke, uz preokret Srbije i 5+ golova, kvota je 83.

One realnije su recimo, da u prvom poluvremenu bude 2+ golova i da Vlahović postigne gol na ovom meču, kvota je 7, tipovali su tačan rezultat, 1:2 uz Sergejev gol, kvota strašnih 55. 

Sve kvote i opklade možete da vidite OVDE

Uz to imate i specijal sa meča Portugala i Gane, ako želite da podržite Ronalda koji je ostao bez kluba, ali sigurno da ga to mnogo ne zanima, jer mu je samo Portugal na pameti.

Što se kvote dana tiče, ona je „napumpana“, odnosno najveća u Evropi, na Fenerbahče u Milanu protiv Armanija, trenutno je 1.54, lider Evrolige je favorit protiv Lombardijaca koji su od one pobede u beogradskoj „Areni“, nanizali pet poraza.

Opširnije

Izvor: Sportske NET