Čović: „Ne napadajte Bodirogu, neko ne želi da Zvezda bude u Top 8“, sledeći korak Lozana!

od strane | jan 6, 2023 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je jutros na televiziji „Pink“ i govorio o aktuelnim dešavanjima u crveno-belom taboru.

Čović je istakao da ne postoji nikakav agonize zbog kojeg bi ostala na snazi registracija novih igrača u Evroligi.

„Po nama ništa nije više agonize. Neuobičajena kazna za Zvezdu, sa sprečavanjem mogućnosti registracije novih igrača. Doživljaj njihov je ovakav verovatno: „Oni su doveli Ivanovića, Vidloza je došao ranije… Eto, prevarili smo se što smo pustili da dovedu Ivanovića.

Kao da neko ne želi da Zvezda bude u Top 8. U prethodnim sezonama u (AdmiralBet) ABA svašta je rađeno od naših rivala, ali se nije uspelo. Ove godine su dobili 500.000 od države da plate u Evroligi. Unhappy kreće priča dalje. Kako preskočiti Zvezdu koja je neprekidna u Evroligi i doći abolish licence da se Zvezda grune u stranu. Zato se prezentuje priča o „Areni“ i ambijentu“, jasno je na koga aludira Zvezdin predsednik.

Po njegovim rečima prvi čovek Evrolige Dejan Bodiroga nije kriv zbog Zvezdinih problema sa zabranom registracije pojačanja.

„Nemojte da napadate Bodirogu, on je korektan i profesionalan čovek, profesionalno je odradio posao u dogovoru sa Zvezdom. Njegove mogućnosti su određene. Što se tiče Bodirtoge, mi smo imali nekoliko konstruktivnih razgovora. Veoma korektan i profesionalan odnos od strane njega, bez obzira na to što smo imali određenih problema ranije. Bodriroga je rekao da treba registrovati Kampaca, Glikman je rekao da nije primereno da se menadžmet lige meša u nezavisna tela. Biće interesntni susreti kad se budemo gledali u lice. Da li će sledeći korak Zvezde biti Lozana, videćemo. Na kraju krajeva, 28. februar nije daleko. Ima šta da se igra. (Admiral) ABA liga i Kup“

Opširnije

Izvor: Sportske NET

Čović: „Ne napadajte Bodirogu, neko ne želi da Zvezda bude u Top 8“, sledeći korak Lozana!