„Najmoćnija Zvezda otkada sam tu! Endiaje? Očekivali Mesija, ostaje na Marakani!“

od strane | dec 24, 2023 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u opširnom izlaganju na konferenciji za medije istakao da je ovo najmoćnija ekipa otkada je on u klubu.

„Nisam zadovoljan rezultatima, ali po igrama koje smo pružili ovo je najmoćnija Zvezda u Evropi otkada sam ja tu. Ko potcenjuje Jang bojs, mora da se presabere i da kaže, da je to prvak Švajcarske, ozbiljne države, čija reprezentacija nas na svakom takmičenju pobeđuje. To što smo mi postavili cilj da budemo bolji od Jang bojsa to je samo dokaz naše vere u naš rad, kvalitet i moć Crvene zvezde i nastavićemo da postavljamo visoke ciljeve“, smatra Terzić.

U opširnom izlaganju generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, on se dotakao i igara Šerifa Endiajea.

Senegalski napadač ove polusezone nije ispunio visoka očekivanja, postigao je svega četiri pogotka što nije zadovoljilo navijače „crveno-belih“.

„Zvezdaška javnost je surova. Ne da vreme, a svedoci smo mnogih igrača u prošlosti koji se nisu snašli u kratkom periodu, a posle su pokazali da su dobri igrači. Kod nas se očekuje da posle 10 dana bude Mesi. Dečko je izgubio samopuzdanje. Doveden je kao isključiiva Baharova želja, vi ste veličali Bahara, pričali da je čudo, a ja sam spuštao loptu i rekao da on sam ne može ništa i da je samo jedna karika u lancu. Želeo je isključivo njega, ne kažem da je pogrešio, to će vreme pokazati. Greške su sastavni deo ovog posla. Mnogo stvari utiču da li će se igrač snaći, tako da ćemo videti. Šerif Endiaj ostaje sigurno. On u januaru neće napustiti klub, prema FIFA propisima on je već nastupao za Adanu i Zvezdu, tako da ne može ni da ide nigde, tako da ostaje do juna sigurno“, rekao je T

Opširnije

Izvor: Sportske NET