„Nikada nisam želela da se eksponiram“ Lidija Ocokoljić PRVI PUT PRED KAMERAMA: otkriva zbog čega je ipak postala deo serijala CECA SHOW

od strane | okt 7, 2022 | Uncategorized | 0 Komentara


Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala „Ceca Point to“ premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da prvi attach pred kamerama vide Lidiju Ocokoljić, rođenu sestru balkanske zvezde Svetlane Ražnatović Cece.

Lidija Ocokoljić Ringier/Miloš Nadaždin • Miloš Nadaždin / Ringier

– Moja sestra, pored toga što je moj anđeo čuvar, je i moj saborac u svemu. Apsolutna mi je podrška. To je već opštepoznato. Neko je ko zaista brine o meni i uvek je bila tu za mene, od privatnog attain poslovnog života. Jedino u javnosti nikada nije volela da se eksponira. Ni kada smo bile klinke nije je interesovao javni život, za razliku od mene. Želela sam ovo što danas radim i uživam u tome – ističe Ceca.

Ipak, svesna da ovaj serijal ne bi potpuno verodostojno bez nje dočarao život u vili u ulici Ljutice Bogdana 3, Lidija je pristala da stane pred kamere.

– Nikada nisam želela da se eksponiram, zato što to nije moj deo života. Nisam javna ličnost, nije bilo potrebe za tim. Moja podrška porodici se podrazumeva. U poslovnom delu zna da ima težih momenata, ali ima i prelepih. Snalazimo se svih ovih godina – priča Ocokoljićeva.

Lidija Ocokoljić Foto: Ringier
Lidija Ocokoljić Foto: Ringier

– Srećna sam što imam toliko veliku porodicu, jer je to blagoslov od Boga. Razumeće me ljudi koji imaju velike porodice o čemu ja govorim. Imamo uzraste svih godina. Samo znam da moja sestra i ja nikada nećemo ostartiti, jer smo stalno u tinejdžerskim danima – nadovezuje se uz osmeh Ražnatovićka.

Gde gledati Blic TV

BLIC TV je dostupan na svim platformama i aplikacijama MTS televizije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnog gori. Program je u sklopu osnovnog paketu i možete ga gledati na sledećim kanalima:

SRBIJA:

– IRIS kablovki paket na kanalu 115

– Supernova kablovski paket na kanalu 15

– m:SAT satelutski program na kanalu 15

– Yettel – Hipernet TV na broju 8

– Orion Telekom na program 27

Bosna i Hercegovina:

– m:tel IPTV paket na kanalu

– Supernova i logosoft na kanalu 14

– m:SAT u Republici Srpskoj na kanalu 7

– m:SAT u Federaciji na kanalu 12

– aplikacija ON TV kanal 10

Crna Gora:

– kablovski paket na kanalu 26

– m:SAT na kanalu 27

Za sve korisnike koji nemaju navedene pakete program je dostupan na aplikaciji Iris Scamper i Enviornment Cloud koje možete zakupiti bez ugovrone obaveze, kao i na KLIK TV.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs