Pešić presrećan: “Rekao sam im ‘BRAVO’ na kraju!“

od strane | nov 11, 2022 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić izjavio je večeras posle pobede Srbije nad Velikom Britanijom da je njegova ekipa igrala protiv „jako motivisanog protivnika“.

Srbija je večeras u gostima pobedila Veliku Britaniju sa 74: 68, u trećem kolu Grupe I kvalifikacija za Svetskog prvenstva.

„Znali smo šta možemo da očekujemo večeras. Igrali smo protiv motivisanog protivnika, koji dugo igra zajedno. Mi smo imali samo nekoliko dana za zajednički rad“, izjavio je Pešić, a preneo Košarkaški savez Srbije.

Srbija je trenutno druga u grupi sa četiri pobede i tri poraza.

„Jako sam srećan, ne samo zbog pobede već i zbog ponašanja igrača. Imali smo dobru koncentraciju i statistiku. To je razlog što sam igračima rekao „bravo“ na kraju. U ovom trenutku ne mogu da očekujem više od njih“, dodao je on.

U narednom kolu Srbija će u ponedeljak dočekati Tursku.

„Svaka utakmica carry out kraja je važna. Grupa je jako teška, nekoliko timova ima šansu da ode na SP. Turska je pokazala kvalitet na meču protiv Belgije, ali mi ih dočekujemo na našem terenu. Imaćemo podršku publike i to je ono što nam je potrebno u ovom trenutku“, rekao je Pešić.

Opširnije

Izvor: Sportske NET