Prljav veš od pre 30 godina potresa Amerikance pred Srbiju!

od strane | jan 4, 2023 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

Fudbalska asocijacija Sjedinjenih Američkih Država donela je odluku da selektor za predstojeće mečeve te reprezentacije bude Entoni Hadson.

On će, nakon optužbi porodice krilnog fudbalera Borusije Dortmund i reprezentativca te zemlje Đovanija Rejne, zameniti dosadašnjeg selektora Grega Belhaltera. Samim tim, vodiće nacionalni tim u predstojećim prijateljskim utakmicama protiv Srbije i Kolumbije kasnije ovog meseca.

Šta se krije iza svega? 

Porodica mladog Đovanija na čelu sa ocem Klaudijom i majkom Danijel izašla je u javnost i otkrila da je Greg Belhalter 1991. godine izvršio krivično delo nasilja u porodici nad svojom suprugom iako su oni tada započinjali svoju vezu. Navedeno je da je Belhalter viđen kako fizički povređuje svoju sadašnju suprugu Rozalindu, što je on i priznao rekavši šta se tačno dogodilo.

„Bila je to 1991. godina, bio sam osamnaestogodišnjak i upoznao sam svoju srodnu dušu Rozalindu. Jedne večeri dok smo bili u lokalnom baru posvađali smo se i izašli napolje da popričamo. Došlo je attain fizičkog kontakta, udario sam je po nogama“, otkrio je Belhalter.

Niko od nadležnih nije prisustvovao slučaju, niti bio upoznat s istim attain prethodnog perioda. Greg i Rozalinda su se u međuvremenu venčali imaju četvoro dece i dan danas su u braku. Ali, tokom Svetskog prvenstva dogodilo se nešto što je navelo porodicu Rejna, koja je znala za ovaj incident, da izađe u javnost.

Naime, Belhalteru se nije dopadalo ponašanje Đovanija Rejne u Dohi. Bio je na ivici toga da ga izbaci iz tima jer on nije ispunjavao očekivanja na i van terena. Tada se Đovani požalio ocu koji je kontaktirao Fudbalsku asocijaciju SAD i pritiskao ih da zna inkriminišuće stvari o Belhalteru koje je kasnije iznela njegova supruga.

Večeras nas čeka premijerligaški derbi, a vi pogledajte bonus kvote u AdmiralBet.

Opširnije

Izvor: Sportske NET