Tip izlog

od strane | dec 27, 2022 | Sport, Uncategorized | 0 Komentara

12115 Pau Orthez – Dijon 2 & više od 166.5 (2.95)

Nekada najbolji francuski košarkaški klub odavno već to nije, ali ove sezone žele da igraju na koš više. Sa druge strane, Dižon je pet puta ove sezone prešao „stotku“ u francuskom šampionatu. Pored toga, gosti imaju fenomenalnog Markiza Mekdafija koji može ubaciti 20 i kusur poena kao od šale, osetio je to i Monako na svojoj koži.

15554 Gran Canaria – Valencia 1 (2.11)

Nije „Granka“ u dobroj formi. U seriji je od tri poraza u španskoj ACB ligi, ali domaći teren može da odigra glavnu ulogu u meču protiv evroligaša Valensije. „Slepi miševi“ su u odličnoj formi pobedili su na četiri od pet poslednjih mečeva, a poslednji u nizu trijumfa bio je onaj protiv Barse u Evroligi. Ipak, tradicionalno, Kanarska Ostrva zbog teškog putovanja predstavljaju nerešivu enigmu za Dubljevića i drugove. Tako je domaćin slavio u sedam od prethodnih osam duela i za očekivati je da se to još jednom dogodi.

13300 Pinar Karsiyaka – Gaziantep domaaćin ukupno više od 83.5 (1.99)

Karšijaka igra fenomenalno. Ekipa trenera Ufuka Saridže je u seriji od pet pobeda u turskoj ligi. Amerikanac Erik Mekalum igra fantastično i prosečno beleži preko 20 poena, a čitva ekipa ne pada na ispod 80 poena po meču i trenutno je na trećem mestu prvenstvene tabele. Na dijametralno suprotnoj strani nalazi se Gazijantep koji je treći otpozadi. Karšijaka je kod kuće slavila u poslednja četiri susretaovih timova, to će se izvesno dogoditi i ovog puta, ali je i granica od 83.5 poena prelazna za domaće.

19665 Earthfriends Tokyo Z – Aomori Watts 4. čet h2 2.5 (1.92)

Domaćin je jedan od najslabijih timova lige, u 24 meča koš razlika im je -444. U poslednjih nekoliko mečeva ih karakteriše da naglo potonu u poslednjoj deonici, čak i neke mečeve koje su dobili, a sigurno da je to posledica prečestih mečeva. Sa druge strane Aomori je u malo slabijoj formi posle dobrog početka sezone, izlaz će definitivno tražiti protiv poslednjeplasiranog tima i čini se da bi u poslednjoj
četvrtini to mogli da reše u svoju korist.

Opširnije

Izvor: Sportske NET