Darko Rajaković okuplja Srbe u Torontu: Za pomoćnika dovodi čoveka kog poznaje iz Crvene zvezde

od strane | jun 26, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Očigledno želi domaće

Printskrin: Youtube /
Loyola Greyhounds

Prava senzacija je napravljena onog dana kada je Toronto odlučio da poverenje i priliku ukažu srpskom treneru, Darku Rajakoviću, koga su postavili na mesto glavnog trenera, iako je pre toga radio godinama kao asistent.

Očigledno tim iz Kanade može, ali i hoće da ukaže poverenje mladom srpskom treneru, koji je dobio priliku i da sastavi svoj stručni štab.

Osim ljudi sa kojima je sarađivao, Darko Rajaković je odlučio da dovede i Ivu Simovića, čoveka koji je već godinama u SAD-u, gde je svuda radio kao pomoćnik.

Simović je bio trener mlađih kategorija Crvene zvezde, posle čega je radio u Hartfordu, Šarlotu, Lojoli i UCLA Bruinsima.

Sources: UCLA basketball assistant Ivo Simovic is finalizing a deal to become a Toronto Raptors assistant coach. He joins the staff of fellow Serbian Darko Rajakovic, who he has worked with previously in Serbia and Spain. pic.twitter.com/rTHL6KTXJB

— Pete Thamel (@PeteThamel) June 26, 2023

(Telegraf.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs