Firestarter 22 – prva regionalna konferencija posvećena korisničkom iskustvu i iskustvu zaposlenih

od strane | okt 28, 2022 | Vesti | 0 Komentara

N. D.danas 10: 18

Firestarter 22/Promo

Prva regionalna konferencija sa temama vezanim za korisničko iskustvo i iskustvo zaposlenih – FIRESTARTER 22 održaće se u Beogradu 15. i 16. novembra u hotelu Hajat, najavili su organizatori. Među govornicima će biti svetska imena iz oblasti naprednog i strateškog korisničkog iskustva i iskustva zaposlenih, „a to su teme koje su danas preduslov za održivi rast kompanija“, dodaje se u saopštenju.

Kako navode organizatori, cilj konferencije je jačanje svesti menadžera o unapređenju konkurentnosti kompanija – njihovih proizvoda i usluga, a kroz najsavremenija znanja iz strateškog planiranja takozvanog „Buyer i Employee Expertise“ i primere najbolje prakse.

„Na konkurentnom tržištu danas nije dovoljno imati odličan proizvod ili uslugu. Neophodno je osigurati da zaposleni i klijenti imaju kontinuirano pozitivno iskustvo u interakciji sa kompanijom i njenim proizvodima ili uslugama. To je ono što uspešne izdvaja i što direktno utiče na održivo poslovanje, rast, kao i na stopu zadržavanja zadovoljnih zaposlenih i zadovoljnih klijenata“, ističe se u saopštenju.

Konferenciju organizuje CEXAS – Buyer & Employee Expertise Association of Serbia, čiji osnivači su sertifikovani konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom.

Program konferencije, kako se navodi, podrazumeva predavanja vodećih svetskih stručnjaka sa bogatim praktičnim iskustvom, među kojima je i Ian Golding koji je prvi Buyer Expertise trener na svetu, predavač, konsultant i autor bestselera „Buyer What?“.

„Značaj konferencije FIRESTARTER 22 je u osnaživanju najvišeg rukovodstva, unapređenju konkurentnosti kompanija i razvoju našeg tržišta kroz modernizaciju načina na koji posmatramo i zaposlene i klijente. Prva, regionalna konferencija održava se u Beogradu i ugostiće stručnjake od svetskog značaja“, izjavio je Dragan Đorđević, osnivač i direktor kompanije Abilities koja se već 26 godina bavi temom razvoja ljudi.

Program konferencije obuhvata dva dana sa učešćem više od 40 stručnjaka, kroz 20 predavanja i studija slučaja, četiri panel diskusije i druge formate kroz koje će eksperti preneti svoja znanja i iskustva i podstaći dijalog.

Pratite nas na našoj Fb i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Opširnije

Izvor: Danas.rs