Jovana Stevanović za Telegraf: „Ne želim da Srbija naturalizuje igračice, ne mogu da osete himnu i balkon“

od strane | sep 4, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Predsedinik Srbije Aleksandar Vučić je dočekao naše srebrne odbojkašice, a tim povodom je Jovana Stevanović dala izjavu za Telegraf

Foto: Telegraf.rs

Odbojkašice Srbije su u Belgiji u finalu Svetskog prvenstva zaradile srebrnu medalju, pa su dočekane od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Predsedništvu, kada smo upitali Jovanu Stevanović kako se nosi sa rezultatom.

– Vrlo nam je teško, nismo navikli da se vraćamo kući sa srebrom, već sa zlatom, to nam je samo motiv da idemo još zategnutije i motivisanije, mislim da je ovo dobra stvar što se desilo, nije neuspeh. Za nas možda i jeste, ali hvala našem narodu i predsedniku što ste sve vreme uz nas, što smo osetili vašu podršku.Isto kao i svi mi, navikli smo na to zlato, bilo je tužno ili srećno, neka pomešana emocija – izjavila je Stevanovićka.

Pritom je dodala kako je moguće da je zdrava Maja Ognjenović mogla da bude prevaga.

– Moguće, sve je moguće. Turska je za dva poena bila bolja od nas, odlično su igrale, pružile su odličan otpor, utakmica je bila prelepa, to je utakmica na dva poena – dodala je Jovana.

Pitali smo Jovanu šta misli o naturalizovanim igračicama i da li bi volela da Srbija jednom bude u situaciji da dovede strankinju u tim.

– Ne znam, ne bih komentarisala, jer nekako i ja sam patriotski dosta nastrojene, iskreno ne bih volela da mi naturalizujemo nekoga pored toliko talenata koje imamo širom srbije, više bih radila na našim talentima, nego naturalizovala druge, jer neko kada dođe, ne može da oseti himnu, zastavu, balkon, jednostavno mi srcem pobeđujemo – zaključila je srebrna odbojkašica.

(Telegraf.rs)

Opširnije

Izvor: Telegraf.rs